Miten Jyväskylässä asutaan?

Jyväskylä on monipuolinen paikkakunta asumisen kannalta. Jyväskylässä on tarjonnan osalta hyvin kattavasti vaihtoehtoja ostajalle ja kaupunkiin rakennetaan koko ajan lisää niin kerrostalo- kuin rivitalokotejakin. Jyväskylässä uskalletaan tuoda markkinoille myös uusia rakentamisen ideoita, sillä markkinoilla on mm. uusi ja erilainen raakavalmis kerrostalotuote, townhouse-rivitalokoteja ja keskustaan on lähdössä rakentumaan kaksi korkean rakentamisen hanketta.

Jyväskylässä arvostetaan luonnon läheisyyttä, väljyyttä ja avaruutta asumisessa, kuitenkin niin, että harrastus- ja ulkoilumahdollisuudet ovat lähistöllä palveluiden kanssa. Tyypillinen ensiasunto on edelleen
kaksio tai kolmio rivitalo- tai kerrostalosta järkevällä hinnalla ja mielellään keskusta-alueen tuntumasta. Ensiasunnoksi ostetaan hiljalleen myös yhä enemmän myös omakotitaloja ja jopa uudistuotantokohde.

Jyvässeudun tulevaisuus näyttää hyvälle, sillä kaupunki on muuttovoittopaikkakunta, mikä osaltaan pitää markkinan vireänä. Alueelle rakennetaan säännöllisesti uusia omistus-, asumisoikeus- ja vuokrataloja ja
seutukunnan asumisen tarjonta pysyy monipuolisena ja asuntoa etsivä löytää jatkossakin itselleen mieleisen asumisen ratkaisun.

Asuntojen arvot säilyvät Jyvässeudulla kohtalaisen hyvin, mikäli asunnoista ja taloyhtiöistä pidetään hyvää huolta ja niissä tehdään remontit ajallaan. Asumisessa arvostetaan käytännöllisyyttä, pohjaratkaisun toimi-
vuutta ja avaruutta, säilytystilojen riittävyyttä, valoa ja kivoja näköaloja. Korona-aika on korostanut myös uudenlaisia näkökulmia eli mm. etätöiden vaatimia työtiloja, harrastamisen mahdollisuuksia kotona ja pihan toiminnallisuutta.

ota yhteyttä!

Asiakkaiden ykkösvalinta asunnon myynnin kumppaniksi

Suomen luotettavin

Paras paikallisen markkinan tuntemus

Asiantuntevin palvelu

Paras hintalaatu-suhde

Aktiivisin yhteydenpito asiakkaisiin

Laadukkain ja kiinnostavin mainonta

(Taloustutkimus 2021)

Valitse Suomen luotetuin

Tutkimuksen mukaan tärkeimmät tekijät välittäjän valinnassa ovat luotettavuus, asiantunteva palvelu ja paikallisen markkinan tuntemus. Sijoituimme Ykköseksi kaikissa näissä kategorioissa Taloustutkimuksen tutkimuksessa (2021). OP Koti on asiakkaiden selvä ykkösvalinta asunnon ja kesämökin myynnin kumppaniksi.

Kaupungin parhaat välittäjät

OP Kodin tutut aktiiviset välittäjät tekevät eniten kauppaa alueellaan. Tutkitusti aktiivisin yhteydenpito, ammattitaito ja koko joukkueen yhteispeli auttavat asiakastamme parhaalla tavalla. Lähes kaikilla välittäjillämme on LKV-tutkinto. Olemme rakentaneet asiakkaitamme varten Suomen viihtyisimmät toimitilat kävelykadun äärelle. Tervetuloa kotiin!

Laadukkaimmat stailauspalvelut

Asunnon ensivaikutelma ratkaisee asuntokaupassa enemmän kuin koskaan aikaisemmin. OP Koti Keski-Suomi toi asuntokauppaan ensimmäisenä laadukkaat Sisustuspalvelut ja Suomen suosituin Tunnin stailaus lisäpalveluineen tarjoavat OP Kodin asiakkaille laatua. Tunnin stailaus täytti juuri 10-vuotta. Lämmin kiitos asiakkaillemme!

Paras näkyvyys kodillesi

OP Koti tarjoaa kattavan näkyvyyden perinteisissä kanavissa kuten useissa nettiportaaleissa ja printissä. Olemme alueemme aktiivisin välittäjä somessa ja innovatiiviset ja erottuvat lisäkampanjat tehostavat asuntosi myyntiä entisestään. OP Kodin mainonta on laadukkainta ja kiinnostavinta ja OP Koti tarjoaa informatiivisimmat valokuvat (taloustutkimus 2021).

Hyödylliset myynnin tukipalvelut

OP Koti Keski-Suomella on erittäin ammattimaiset kumppanit auttamassa juuri sinun kotisi myynnin onnistumisessa. Suomen parhaat sisustussuunnittelijat, ammattivalokuvaaja ja taitava some-reportteri varmistavat, että tarjoamme asuntosi parhaat puolet. OP Kodin uudessa viihtyisässä asuntomyymälässä järjestetään runsaasti erillaisia asumisen tapahtumia. Tervetuloa mukaan!

Hyödynnä OP Bonuksia

Teemme hyvää yhteistyötä omistajapankkimme eli OP Keski-Suomen kanssa. Tiesithän, että voit hyödyntää kertyneitä OP bonuksia välityspalkkioiden maksamiseen, myös vuokranvälityspalkkioiden ja arviointipalkkioiden osalta.

Varaa maksuton arviokäynti

Jätä yhteystietosi oheisella lomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Start typing and press Enter to search