Hanna VehmaaJyväskylä
Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT, LVV
Kielitaito: englanti
Koulutus: Laillistettu kiinteistönvälittäjä, LKV sekä kiinteistövälitysalan Ammattitutkinto KiAT

Olen aloittanut kiinteistönvälittäjänä vuonna 2006 ja OP-Kodilla vuonna 2008. Minulla on LKV tutkinto ja Kiinteistövälitysalan Ammattitutkinto KiAT.

Olen työskennellyt kiinteistönvälitysalalla jo 15 vuotta. Ennen alalle siirtymistä olen toiminut erilaisissa myynti- ja asiakaspalvelutöissä.

Olen iloinen saadessani työskennellä luotettavassa ja täysin kotimaisessa yrityksessä, joka on samalla Suomen suurin finanssitalo. Minuun voi olla rohkeasti yhteydessä, kun haluat ystävällistä ja luotettavaa palvelua asuntoasioissa!

Hoidan myynti- ja vuokrakohteita koko Jyväskylän alueella. Erityinen paikallisosaaminen minulla on Muuramen alueella, jossa myös asun. Perheeseeni kuuluu aviomies ja kaksi lasta. Vapaa aikaani vietän heidän kanssaan, sekä ajan salliessa lenkkeilen, ratsastan, käyn kuntosalilla ja luen kirjallisuutta. Kesäisin rakastan melontareissuja Muuratjärven kauniissa maisemissa.

Keski-Suomen OP-Koti on luotettava yhteistyökumppani, jonka kautta asiat hoituvat turvallisesti. Kerro minulle asuntounelmasi – teemme yhdessä niistä totta!

Start typing and press Enter to search