Jaakko KerminenJyväskylä
Myyntijohtaja, LKV, YKV
Kielitaito: englanti
Koulutus: YKV (Ylempi kiinteistönvälittäjä) 2022, LKV (Laillistettu kiinteistönvälittäjä) 2012, Tradenomi 2007, Ylioppilas 2001

Olen työskennellyt kiinteistönvälitysalalla vuodesta 2010 alkaen. OP Koti Keski-Suomen palveluksessa aloitin vuonna 2013. Minulla on 12 vuoden kokemus alalta ja toimin nykyään OP Koti Keski-Suomen myyntijohtajana. Työnkuvaani kuuluu mm. yrityksen kiinteistönvälitysprosessien kehittäminen ja laadunvalvonta. Edellä mainitun ohella teen edelleen jonkin verran myös välitystyötä sekä vastaan OP Keski-Suomen Private -yhteistyöstä.

Vahvuuksiini kuuluu raudanluja motivaatio ja kunnianhimo työntekoa kohtaan. Vaadin itseltäni paljon ja yritänkin hoitaa työt poikkeuksetta laadukkaasti, huomioiden pienetkin yksityiskohdat. Tartun mielelläni uusiin haasteisiin ja mukaudun nopeasti kiinteistönvälitysalan alati muuttuvaan ympäristöön. Luonteeltani olen rauhallinen, pedantti ja tulen hyvin toimeen ihmisten kanssa.

Tavoitteeni on kehittyä jatkuvasti työssäni ja pyrinkin jäämään jokaisen työssäni kohtaaman ihmisen mieleen rautaisena ammattilaisena!

Perheeseeni kuuluu vaimo, kaksi lasta ja koira. Asumme Palokan Ritoniemessä. Vapaa-ajallani nautin urheilusta, matkustamisesta ja elokuvista.

Asunnon osto sekä myynti ovat isoja asioita ja on hienoa olla mukana auttamassa ihmisiä omien unelmiensa toteuttamisessa. Ota rohkeasti yhteyttä, niin katsotaan kuinka minä ja OP Kodin mahtava joukkue voimme olla avuksi!

Start typing and press Enter to search