Janne SärkkäJyväskylä

Kielitaito:
englanti, venäjä, ruotsi

Tutkinnot:
LKV, EMBA

Kokemus alalta:
1989-1991 Keski-Suomen OP-Kiinteistökeskus Oy 1991-1995 Huom! Huoneistomarkkinointi Oy 1995-2007 Huoneistokeskus Oy 2007- Keski-Suomen OP-Kiinteistökeskus Oy Asuminen on maailmanlaajuinen megatrendi. Itsellä voimakas halu kehittää suomalaista kiinteistönvälitystä ja ottaa samalla paremmin huomioon asiakkaiden muuttuvat tarpeet niin ostamisen kuin myymisenkin näkökulmasta. Halu olla luomassa kiinteistönvälittäjän uutta laajenevaa toimenkuvaa. Miksi OPKK? Keski-Suomen OP-Kiinteistökeskus on mukana keskisuomalaisten arjessa. OPKK tarjoaa asuntokaupan kattavimmat palvelut alueellaan ja on ilo työskennellä alan parhaiden ammattilaisten kanssa. Keski-Suomen Osuuspankki puolestaan tarjoaa mielestäni parhaat ja monipuolisimmat pankki- ja vakuutuspalvelut alueellaan ja yhteistyö pankin kanssa hyödyttää parhaimmalla tavalla alueemme asiakkaita.

Esittely
Jyväskylä on minun kaupunkini. Vietin lapsuuteni ensi vuodet Yrjönkadulla, nykyisen Vapon pääkonttorin paikalla. Yritin ensimmäisen kerran poistua kaupungista 4-vuotiaana, kun joku oli jättänyt idyllisen pihapiirin portin auki. En päässyt kuitenkaan tutustumismatkallani Puistokatua pidemmälle ja en sen jälkeenkään ole osannut lähteä kaupungista pois. Jyväskylässä olen viihtynyt, täällä on kaikki viihtyisän asumisen osatekijät kunnossa. Kaupunki on tullut sittemin tutuksi myös muiden kaupunosien osalta, sillä matka jatkui akselilla Tourula, Mäki-Matti, Keskusta, Kangaslampi, Keskusta, Kortepohja ja viimeisimpänä Äijälänranta, aivan tulevan asuntomessulalueen nurkalla.

Olen joukkuepelaaja. Urheilu ja yhdessä tekeminen ovat olleet erityisen tärkeitä asioita läpi elämäni. Vanhalla Valmetin alueella Tourulassa viihdyimme päivittäin kisailemassa niin jäällä kuin futiskentällä ja myöhemmin jalkapallo nousi tärkeäksi lajikseni. Maalivahdin virka tuntui olevan jonkinlainen sukuvika ja tolppien välissä palloa on torjuttu Aholaidan hiekkakentällä, Harjulla, vieraskentillä eri puolella Suomea ja jopa 1984 Leicester Cityn leirillä. Nykyisin kuntoilen sählyn, tenniksen ja suliksen parissa. Toki edelleenkin olen valmiina tolppien väliin kun kutsu käy.

Perhe on ykkösjuttu. Maaritin kanssa menimme naimisiin 1984 ja ensi vuoden juhlavuotta vietämme yhdessä lapsiemme Kimin, Kristan ja Kallen kanssa. Ja kaikki ystävät ovat myös tervetulleita mukaan juhlavuoteen, sillä omat pyöreätkin osuvat samalle vuodelle.

Ei tullut Jannesta tavaratalojohtajaa, vaan välittäjän tehtävät kutsuivat. Aikanaan tutusta tv-sarjasta saatu lempinimi ”Öhman” maistui hyvältä jonkin aikaa, mutta sittemmin asuminen ja kiinteistönvälitys vei voiton ja ura suuntautui oman kaupungin asukkaiden arjen apulaiseksi. Sadat asuntokaupat ja lukuisissa rakennushankkeissa mukana oleminen ovat tuntuneet mukavalta. On saanut olla mukana kehittämässä omaa kaupunkia, on saanut olla mukana auttamassa kaupunkilaisia. Ei ole tarvinnut vieläkään miettiä kaupungin vaihtamista. Jyväskylä on edelleen Suomen paras kaupunki.

Start typing and press Enter to search