Johanna WillmanJyväskylä
Myyntineuvottelija
Kielitaito: englanti, ruotsi, saksa
Koulutus: Bachelor of Science, International Management Studies (Univ.of Maryland, Germany) Master’s in International Business Management (JAMK)

Yli viisi vuotta asunnon välityskokemusta ja yksitoista vuotta pankkialan (lainat ja päivittäisasiat) kokemusta Espanjasta ja Helsingistä.

Eipä tiennyt Palokan likka millainen urapolku se sieltä aukeaisi, kun valmistuttuaan v. 2000 pakkasi laukut ja lähti vuodeksi kokeilemaan työelämää Aurinkorannikolla!

Vuosi venähti seitsemäksi ja työ vaihtui asunnon välityksestä finanssialaan. Työ apulaispankinjohtajana espanjalaisessa pankissa ei suinkaan ollut huonoa, mutta talousnäkymät synkkenivät v. 2007 ja koti-ikävä iski. Oli aika ravistaa rantahiekat pyyhkeeltä, ostaa lentolippu, talvitakki ja palata Suomeen.

Sain heti hyvän työn pankista Helsingin ytimestä, joten jäin sinne muutamaksi vuodeksi ihmettelemään. En ole ikinä haaveillut lasten kasvattamisesta Kehä I:n sisäpuolella, joten palasin Keski-Suomeen, kun esikoinen ilmoitti tulostaan. Muutama vuosi siinä sitten vierähti kotosalla, kahden lapsen kanssa. Koska en oikein osaa olla jouten, päivitin samalla opintojani (Master’s in IBM), sekä matkustin lasteni kanssa Eurooppassa.

Kun paluu työelämään lähestyi, ei finanssiala enää samalla tavalla houkutellutkaan.

Palasin viitisen vuotta sitten asuntojen myynnin pariin ja tämä on ollut mahtavaa!

En tiedä toista niin vaihderikasta, vapaata, haastavaa ja ihanaa työtä kuin tämä. Koskaan ei tule kahta samanlaista päivää vastaan ja aina oppii työstä, itsestä ja asiakkaiden tarpeista jotakin uutta. Välillä venytään asiakkaan tarpeiden mukaan äärimmäisyyksiin, ja välillä otetaan rennommin, mutta aina kuitenkin tosissaan.

Osaan antaa aika kattavan palvelun ja näkemyksen kaikissa kodin etsimisen vaiheessa. Kuuntelen kiireettömästi sinun tarpeitasi ja teen kaikkeni, jotta pääset tavoitteeseesi mahdollisimman vaivattomasti ja mukavasti.

Vapaa-ajan vietän Crossfit:issa ja lähinnä perheen kanssa; matkustaen, sienestäen, leipoen ja lautapelejä pelaten.

Jos haluat kurkistuksen välittäjän todellisesta elämästä, mene esim Facebook:iin @OpKotiJohanna

Asiakkaan palautteet:

”Terve,

Haluan antaa palautetta kiinteistovälittäjä Johanna Valkeisen toiminnasta Jyväskylän konttorissa. Erittäin ammattitaitoinen, luotettava, avoin ja rehellinen esittelytilanteissa ja otti hyvin huomioon asiakkaan tarpeet”

”olen nyt hyväksynyt ostotarjouksen, ja koko prosessi meni uskomattoman hyvin. Ja nopeasti, alle viikossa siitä kun kohde laitettiin julkisesti myyntiin. On teillä mahtavaa porukkaa töissä: Some-markkinointi, stailaus ja tietenkin Johannan työpanos, kaikesta näki, että huippuammattilaiset olivat asialla. Toivottavasti nämä kiitokset välittyvät myös sinun kauttasi eteenpäin.”

”Annoimme muutamista vaihtoehdoista asuntomme myyntiin Valkeisen Johannalle. Parempaa valintaa emme olisi voineet tehdä. Johanna on rautainen ammattilainen ja innostunut asiakkaansa asiasta. Hieman ”hirvitti” hänen esittämänsä hintapyyntö, mutta hän vakuutti saavansa sen ja vieläpä myyvänsä kohteen kuukaudessa. Korona-aika oli juuri tuloillaan ja joitakin rajoitteita alkamassa juuri kaupanteon alla. Mutta Johanna myydä pamautti meidän asunnon tarkalleen sillä hintaa, millä hän totesi sen myyvänsä ja tarjoukset hyväksyttiin vieläpä päivälleen kuukauden kuluttua toimeksiantopäivästä lukien. Johanna on henkilönäkin aivan huipputyyppi ja oli todella ilo olla hänen kanssaan tekemisissä asuntokaupoissa.

Kiitos Johannalle ja koko teidän tiimille upeasta työstä!”

”Hello Johanna,

we would like to thank you for your work. The style of your work is customer oriented and fluent English is definitely a plus. It was our pleasure. Also, thank you for the gift, that was a nice surprise.”

”Johanna Valkeinen on erinomainen välittäjä. Perehtyy asiakkaan tilanteeseen ja on valmistautunut hyvin ensitapaamiseen. Hänen arvionsa myyntiajasta ja toteumasta pitivät täysin paikkansa. Suosittelemme lämpimästi häntä välittäjäksi Keski-Suomen alueella.”

”Ammattitaitoista toimintaa. Nopea myynti vähän vaikeammassakin kohteessa”

Start typing and press Enter to search